Rochii de ocazie

seperator

Am incercat intotdeauna sa oferim colectii de rochii de ocazie cu adevarat deosebite . Nu am avut intentia sa oferim un amalgam de colectii sau stiluri ci rochii de ocazie , rochii de gala sau rochii de cocktail  cu adevarat speciale .Am ales cateva colectii cu adevarat speciale , apartinand grupului Pronovias si anume It’s My Party si Pronovias Fiesta – cocktail si ceremonie , precum si colectiile unui brand autohton -Mirandi .

Modelele colectiilor  de rochii de ocazie si cocktail Pronovias sunt desenate si create de un un colectiv de designeri celebrii si sunt purtate peste tot in lume atat de nume celebre cat si de femei care vreau cu adevarat sa arate spectaculos sau sa-si puna in evidenta personalitatea.

Calitatea ireprosabila a executiei , multitudinea de tesaturi noi sau consacrate folosite , pun in valoare croiurile sofisticate , care uneori pot parea simple sau dimpotriva ultra elaborate – facute sa scoata in evidenta esenta feminitatii . Uneori ca o briza de aer proaspat sau minimaliste sau misterioasele croiuri sirena , romantice sau cu aer etnic , inspirate din natura sau cu aer boem , de inspiratie victoriana sau create pentru viitor.

Toate aceste motive clasice sunt interpretate in fiecare colectie altfel de catre designerii Pronovias .

Deschizatori de drumuri ,vizionari , designerii de rochii de ocazie Pronovias creeaza modele care chiar pot fi purtate .

Alaturi de acestea , stau cu fruntea sus si modelele de rochii de ocazie Mirandi.Calitatea ireprosabila a executiei , tesaturi de calitate certa si un design contemporan , fac din colectiile de rochii de gala Mirandi , un reper de luat in seama in peisajul modei romanesti.Chiar daca nu este foarte variata , aceasta colectie este cu siguranta o varianta foarte intersanta pentru orice femeie care se respecta si vrea sa arate asta.

http://www.pronovias.com/ro/store-finder

/www.pronovias.com/ro/cocktail-dresses/

Rochii de ocazie