Costume la comanda

seperator

Costume la comanda MTM – MADE TO MEASURE –

Un costum barbatesc cu adevarat bine facut ,este inca un lucru destul de rar vazut pe strazile sau la petrecerile din Romania. Utilizand un sistem de costume la comanda MTM  sofisticat , Alexander – Luxury suits ,  incearca sa schimbe pas cu pas aceasta realitate ,pentru cei ce ina mai poarta costume , croind cu mare atentie acele costume care chiar ” cad bine” pe purtator . Chiar daca se utilizeaza cele mai bune si sofisticate  tesaturi – SCABAL, Holland@Sherry , Dormeuil , Loro Piana , Vitale Barberis Canonico Reda ,Ariston-etc , aceasta nu este o garantie ca produsul final va fi reusit, cel dorit. De la tesaturi la costume sau sacou este o cale lunga. Masurile nu doar ca trebuie sa fie luate corect , dar ele trebuie  fie adaptate si nevoilor clientului , atata timp cat exista siguranta ca produsul final va fi cel dorit. Inainte de luarea masurilor trebuie analizata cu mare atentie conformatia corpului , atuurile si micile ” defecte ” ale fiecaruia dintre noi si gasit croiul care sa imbine dorintele clientului cu solutiile pentru ca produsul final sa arate cu adevarat bine si sa fie utilizabil , comod .

Daca doriti sa va faceti costume la comanda, desi pare destul de complicata , procedura MTM a costumului la comanda implica parcurgerea catorva pasi .In primul rand consultantul trebuie sa inteleaga ce vrea clientul .In al doilea rand consultantul trebuie sa stie cat din dorintele clientului pot fi puse in practica..Din pacate , nu suntem toti manechini de moda.

Alegerea tesaturii , alegerea croiului , constructia interioara , captusel , nasturi , luarea masurilor de corp – sunt pasi pe care clientul si consultantul ii fac impreuna.Asta deoarece costumul perfect tehnic propus de croitor nu este intotdeauna pe placul clientului.

https://alexander-mtm.com/costume/

https://alexander-mtm.com/

http://www.hollandandsherry.com

COSTUME LA COMANDA

Programeaza-te