Rochii de Mireasa

seperator

Rochii de mireasa Cluj

Salon Emma ,Premium Dealer al Pronovias Fashion group , colectiile de rochii pentru mireasa  Atelier Pronovias,Pronovias ,Vera Wang,Nicole Milano , St Patrick , La Sposa , White One , precum si Mirandi , găzduieste sute de modele de rochii  de mireasă ale acestor colectii .
Am incercat mereu sa va oferim produse de cea mai buna calitate, sa combatem falsurile si banalul si asta deoarece toate cuplurile de miri sunt unice, iar mireasa este regina, cel putin pentru o zi.
In calitate de Premium Dealer al Grupului Pronovias , comercializam doar produse originale ale marcilor.

PRONOVIAS era o firmă de familie care a început viața în „El Suizo”, un magazin de prestigiu la Barcelona fondat de Alberto Palatchi Bienveniste în 1922, specializată în dantelă, broderii și țesături de mătase de înaltă calitate.

Cea ce a început ca o afacere de familie va crește mai târziu, pentru a deveni Pronovias. În 1964, când Alberto Palatchi Ribera sa alăturat, a devenit compania pionier in crearea primului model de rochie de mireasa prêt-à-porter, o revoluție la vremea respectivă, pentru rochii de mireasa accesibile tuturor femeilor.

Compania a început internaționalizarea în 1977, un pionierat in afaceri de franciza si deschiderea primului magazin de acest gen în Țările de Jos înainte de a trece în America de Nord și Asia, în timpul anilor nouăzeci. Pronovias conduce lumea cu rețeaua sa de distribuție extinsă, cu mai mult de 4.000 de puncte de vânzare în 105 de țări.

Din moment ce anii șaptezeci, Pronovias a avut o rețea de 79 de francize care împărtășesc valorile și savoir-faire al magazinelor proprii, garantând o experiență unică de cumpărături, care a ajuns la toate colțurile lumii.

Firma are, de asemenea, 44 de magazine proprii în principalele capitale ale modei din lume. In anul 2002 a deschis un magazin pilot din Paris. Apoi a venit la Londra, cu un prim magazin într-o clădire victoriană în New Bond Street. În anul 2008 a fost timp pentru a lansa un magazin pilot din New York, o afacere de șapte etaje din strada 52, între Fifth Avenue și Madison. Apoi a venit din Dubai și Mexic, în 2008, Milano în 2009, Tokyo, în 2011 și Roma, urmat de Bruxelles și Berlin, în 2015.

https://www.pronovias.com/store-finder